Frumusețe și roz joi seara!

Love is in the HAIR…
Ce noutăţi ar mai putea fi propuse în anul de graţie 2015 într-un domeniu în care femeile ştiu de toate? Ştiu să ceară bucle şi împletituri, unghii în culori rezistente, pleoape ademenitoare, siluete fragile… Şi totuşi…

O invitaţie la deschiderea oficială a unui salon de frumuseţe ar fi putut părea neinteresantă, dacă nu ar fi promis surpriza originalităţii ambientale şi a prospeţimii ideii în sine: “Frumuseţe pe loc”.
Cele două albe lampadare elegant plasate la intrare, cupele cu boabe de cafea de pe pereţi şi prosoapele mov alternând cu grămezile de trandafiri în vase de cositor, plus tivurile de dantelă în culoarea ceai englezesc, panourile în vopsele albe şi, atârnând ca puii de lilieci, micuţele baloane roz- toate adunate aici ar putea fi împreună începutul unor aventuri cu plete, degete şi frumuseţi ale prezentului. Locul are, clar, farmec şi potenţial…
Ieşite din mâinile unor oameni care şi-au propus să împingă pe uşile transparente, înapoi în lume, fiinţele care ar intra şi ieşi de aici, acestea ar fi mai apoi purtătoarele unor chipuri fermecate şi…fermecătoare.
Pană atunci, în seara de început de toamnă, cu minţile doldora de imaginile lor viitoare, de zâne sau spiriduşi, invitatele şi nu numai s-au răsucit printre alte invitate în pantofi verzui, în ghete aurii şi cu şuvite răsucite candid.
Între timp, oamenii păreau cu toţii normali, conversau liniştit purtând ascunse prin buzunare chipurile viitoare, pline de iubirile toamnei, sub culorile machiajului în trend. Din bolurile cu punch nu au ieşit ursitoare dar de sub pălăria fetei de la bar sigur se vor prelinge în cupe licori colorate până când alte fapturi vor procesa în faţa celor trei oglinzi imaginea actuală a musafirei de mâine. Din albul mobilierului, al tavanului şi al machiajului fetei înalte cu pardesiu înflorat, din spoturi şi din vazele mici cu trandafiri dintre noptierele albe şi ele, sigur au crescut dorinţe avântate şi inspiraţii estetice.
Din colţ, tabloul cu ochi mari primeşte gândurile şi numele Muzelor care se vor frumoase şi inspirative! Ele desenează litere şi semne din care vor creşte poveşti adevărate…

Fie ca frumuseţea să ne caute şi să ne găsească aici, noi să o regăsim în faţa oglinzilor adânci, apoi să ieşim pe străzi, frumoşi şi frumoase!
Fie ca seara de ieri să ne ţină în braţe şi să ne aştearnă pe umeri mantii albe, pelerine roz şi, pe limbă- gust de tort cu marţipan, for ever!
Fie ca *B.B.L. să se trezească din somn sub sărutul zilei de întâi octombrie şi să crească mare şi…frumos!
*B.B.L.- Brasov Beauty Lounge, deschiderea oficiala – 1 oct.2015, Avram Iancu 48A.

Leave a Reply