Machiaj de zi / ocazie

O clasificare subiectiva a tipurilor de machiaj suna cam asa:

Machiajul de zi cu zi: un machiaj cu o baza mai usoara, insa bine fixata, cu o modelare usoara a fetei, cu accent doar pe una dintre punctele forte ale fizionomiei, si anume ochi, buze, sprancene sau pometi, fara camuflari excesive ale eventualelor imperfectiuni, cum ar fi petele solare (exceptie as face doar in caz de acnee), fara gene false smocuri sau banda, doar mascara sau extensii de gene.

Machiajul de zi cu zi este un machiaj pe care putem sa il purtam zilnic, la job, la intanirile cotidiene cu prietenii sau de afaceri, la orice eveniment care nu implica fotografii executate cu un blitz puternic, sau o tinuta vestimentara sofisticata.
Machiajul de zi cu zi inseamna NATURALETE si, prin tot ceea facem noi ca profesionisti in machiaj,trebuie sa ne incadram in aceasta limita.

Machiajul elegant de seară este calea de mijloc între machiajul natural de zi şi machiajul de ocazie, care poate include tehnici mai complexe (metoda rusească, smokey eyes, metoda italienească), elemente fantasy (gene false fantasy, strasuri etc ) sau culori saturate. Vorbim aşadar de un machiaj mai accentuat decât cel de zi, însă nu atât de frapant ca machiajul de ocazie.

Make-up Artist : Cristina Maria Vaitus

Programari la nr. de tel. : 0725 585 175